Valutor:

Electric Lägsta Pris Stor Kampanj Män Electric EG2.5 Spegelglas Goggles Helglas Zt9EUOQa

  • 875 antal i lager

s.kr346  s.kr133
Spara: 62% mindre

Qty:

Nu finns favoriten EG2 i en mindre version för dig med ett litet ansikte. EG2.5 ger dig bredare vision nedåt och åt sidorna och glaset är speciellt anpassat för att ge dig bästa möjliga sikt. Få bättre utsikt över fjället än någonsin tidigare (utan distorsion)! Glaset är dessutom designat av hållbart polykarbonat för bästa möjliga slagskydd. Dessa goggles levereras med ett kategori 3 glas i färgen Brons/ Silver Chrome. Glasen fungerar perfekt i delvis molniga och soliga (bluebird) förhållanden.

Eye Black är en behandling som eliminerar reflekterat solljus från snö och is. Glasen har dessutom en antireflex-behandling som motverkar bländning. Imma är dessutom ett minne blott. Den inbyggda ventileringen förhindrar fukt från att bildas. En Super Anti-Fog-behandling stoppar dessutom fukt från att få fäste på glaset. Den dubbla glaskonstruktionen förhindrar även att varm och kall luft möts och stoppar därför kondens från att bildas.

Det trippla lagret av fodrande skumgummi ger en varm och bekväm passform och EG2.5 är även kompatibel med hjälmar. Bågen är designad av TPU och håller sig därför alltid flexibel - även när det är som kallast. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med ett års garanti från tillverkaren.

Färg: Brons/Silver Chrome
Glaskategori: 3
Glastyp: Spegelglas
Märke:Electric
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:22 mm
Glas:106 mm


 
RSS produkt Feed :: Electric Lägsta Pris Stor Kampanj Män Electric EG2.5 Spegelglas Goggles Helglas Zt9EUOQa Copyright © 2020 http://www.landslagsaktuell.se/